Зравейте Алфисти!Някои знаели колко струва стъпковото моторче за 146-цата,защото в един сервиз ми обявиха цена от 810лв.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Цена на стъпково моторче
Collapse
X
-
За какъв двигател става дума?
Нови са скъпи, но чак пък толкова...
-
Вие не сте добре за тва тъпото моторче как може да дадете 300 лв ! Аз моето го отворих и си го поправих щото 60 лв не ми се даваха за едно тъпо моторче , па вие по 300 лв давате без да се замисляте !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
-
Първоначално публикувано от RaIDeR Покажи съобщениеВие не сте добре за тва тъпото моторче как може да дадете 300 лв ! Аз моето го отворих и си го поправих щото 60 лв не ми се даваха за едно тъпо моторче , па вие по 300 лв давате без да се замисляте !а на ТС-а е по-сложна работата,на стария може да се чисти,но е до време,пък на новия не подлежи на ремонт-само ново
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
.
Първоначално публикувано от sharkbg Покажи съобщение...че така никак не върви и харчи много!!!
Comment
-
Първоначално публикувано от Jororacing Покажи съобщениедобре де а каква му е функцията на това стъпково моторче и как се разбира че е за смяна ?Алфа Ромео 146 1.6TS 1999
Mazda 6 2.3 2005
sigpic
Comment
-
Наричя се просто автоматичен смукач ! По-горе писъх по какво се разбира дали работи и дали не ! Напрактика строежът му е супер елементарен и няма какво да му стане попринцип на механизма , прецакват се ушите които държят вилката да не се върти ! Като го свалиш завърташ го ако се върти е прецакано оправя се много лесно !
А вие давате луди пари , изписъхме една камара текст , а ти още не си го свалил , то няма ко да му се чудиш толкова действай !Alfa Romeo 33 IMOLA 1.4 i.e. 90hp. 1351 cc. 93 г. (907A)
Comment
Comment